Miell misri i kuq

Prej €0.60
Në stok
SKU
Miell misri i kuq

Secili produkt bart në vete cilesinë unike të ndjenjës së shtëpisë.
Aromën dhe shijen e fëmijerisë nga pergatitjet e nënave tona.
Produktet janë të punuara me kujdes, pastërti dhe dashuri nga gratë ndërmarrëse të Rajonit të Dukagjinit, anëtare të Medica Gjakova

Shënoni vlerësimin e juaj
Po vlerësoni:Miell misri i kuq