8190 Xherxhef punë dore

€4.00
Në stok
SKU
8190 Xherxhef punë dore

Secili produkt bart në vete cilesinë unike të ndjenjës së shtëpisë.
Aromën dhe shijen e fëmijerisë nga pergatitjet e nënave tona.
Produktet janë të punuara me kujdes, pastërti dhe dashuri nga gratë ndërmarrëse të Rajonit të Dukagjinit, anëtare të Medica Gjakova

Shënoni vlerësimin e juaj
Po vlerësoni:8190 Xherxhef punë dore